1- اگر ملزم باشید که حتماً در آزمون شرکت کنید انگیزهی شما را برای تلاش بیشتر میشود.
2- حتی اگر به برنامه نرسیدهاید یا آمادگی لازم را ندارید، در آزمون شرکت کنید و خود را در این شرایط بسنجید؛ زیرا بدترین نتیجه از غیبت بهتر است و همین افت، انگیزهای است برای جبران.
3- برترها غیبت نمیکنند یا کمترین غیبت را دارند؛ نه به این دلیل که همیشه آمادگی کامل دارند بلکه به دلیل اهمیت ویژهای است که هر آزمون دارد.
4- هر دو هفته زمان استانداردی برای سنجش خود و روش مطالعهتان است تا اگر بعد از ارزیابی آزمون به اشتباهی پی بردید سریع برطرف کنید. در صورت غیبت فاصلهی بین 2 آزمون یک ماه شده و سبب میشود از برنامه جدا شوید.
5- اکثر دانشآموزانی که به دلیل امتحانات مدرسه غیبت کردهاند ساعت مفید رضایتبخشی در روز جمعه نداشتند در صورتی که اگر در آزمون شرکت میکردند از ساعت 8 صبح به صورت مفید استفاده میشد.
6- آزمونها برنامهای است؛ یعنی غیبت در آزمون شبیه حذف چند صفحه از وسط یک کتاب است.
7- به دلیل غیبت در آزمون بعد، آزمون غیر حضوری مربوط به آن را انجام نمیدهید و دفترچهی آزمون غیر حضوری آزمون بعدی را هم از دست میدهید.
8- هر چه تعداد آزمونهای شما بیشتر باشد کیفیت کارنامههای جامع، مبحثی و... بهتر و واقعیتر خواهد بود.
9- همیشه تلاش تنها عامل موفقیت نیست؛ بسیاری از دانشآموزان با وجود آمادگی در جلسهی آزمون دچار مشکل میشوند. به طور مثال استرس، عدم مدیریت زمان و کمبود وقت و بیدقتی. بهترین راهحل آن تمرین در جلسهی آزمونها به طور مداوم است.
نویسنده : یگانه پورذکریا
پاسخ دهید